Sten 'n' Roll Las Vegas Øge Denne Run

en Race Rapporter

Læs første hånd, rapporter og anmeldelser fra løbere, der har gennemført dette løb i fortiden!2017 Rock ‘ N ‘Roll Las Vegas Half Marathon Race Recap

” Lad mig bare sige, hvis du aldrig har kørt Rock ‘ n ‘ Roll Las Vegas, går du helt sikkert glip af! Det er legit en fest for hele løbet!, Der er tilskuere overalt (nogle berusede folk er helt sikkert forvirrede over, hvad der foregår) og løber ned i midten af strimlen er i modsætning til noget, du sandsynligvis nogensinde har gjort.”

Læs Rapport

Video

en Race Oplysninger

Rock ‘N’ Roll Marathon er en af landets førende kører begivenheder. Deltagerne har den unikke mulighed for at gå ud af hotellets lobby og ind i startlinjen – oplev en målstregen midt i det hele., Dette er det eneste løb for at lukke strimlen om natten, så du kan opdage seværdighederne – lys og lyde fra den berømte Las Vegas Boulevard (med nul biler). Der er fire løb, en 5K, 10K, halvmaraton og en fuld maraton. Med lys, musik og underholdning hele kurset vil det være en begivenhed, du ikke vil glemme.

vil du køre hurtigere?

hvis du er interesseret i at forbedre dit løb og sætte nye personlige rekorder, kan vores foretrukne træningspartner (RunDoyen) hjælpe!,

RunDoyen tilbyder effektive træningsplaner for 5K, 10k, halvmaraton og Maratonafstande. De har også et specielt Boston-kvalifikationsprogram!

hver løbetræningsplan har individuelt beregnet træning for forskellige niveauer af løbere.