Navigate DISH Newsroom (Română)

ENGLEWOOD, Colo.– DISH Network Corporation (Nasdaq: DISH) și NFL Network au anunțat astăzi că „NFL RedZone” – un nou canal din rețeaua NFL – va fi disponibil pe DISH Network începând cu prima duminică a sezonului regulat din NFL, septembrie. 13.

NFL RedZone, produs de NFL Network, biciuiește în jurul fiecărui joc NFL duminică după-amiază, oferind touchdown-uri și cele mai interesante momente live și în înaltă definiție. Când o echipă intră în linia 20-yard, cunoscută sub numele de „zona roșie”, fanii văd piesele cruciale așa cum se întâmplă., Canalul ține fanii la curent în timp real, trecând de la joc la joc cu look-uri live, evidențieri și o șansă de a vedea fiecare piesă importantă.

„NFL RedZone este cel mai interesant lucru care se întâmplă fotbalului de la înaltă definiție”, a declarat Ira Bahr, director de Marketing pentru DISH Network. „Nu există o modalitate mai bună de a începe sezonul 2009 NFL decât prin schimbarea modului în care America urmărește fotbalul, iar DISH Network are plăcerea de a oferi consumatorilor posibilitatea de a prinde fiecare touchdown și cele mai mari piese pe măsură ce se întâmplă.,”

„fanii cu DISH Network au acum capacitatea de a vedea piesele importante din jocurile NFL, așa cum se întâmplă duminică după-amiaza cu noul nostru canal NFL RedZone”, a declarat Kim Williams, Chief Operating Officer pentru NFL Network. „Suntem încântați să anunțăm această afacere cu DISH Network, care oferă fanilor un nou canal interesant produs de NFL Network, care completează emisiunile live ale jocurilor NFL.”

începând cu Sept. 13, NFL RedZone oferă acțiune în direct și în timp real de repere de la 1:00 p. m. E. T. și 4:00 p. m. E. T. jocuri., Gazda Scott Hanson aduce telespectatorilor scoruri în timp real și actualizări de fantezie de la un nou studio de ultimă generație NFL RedZone la sediul rețelei NFL din Los Angeles.

NFL RedZone este difuzat atât în înaltă definiție și definiție standard pe DISH Network Ch. 155 ca parte a pachetului Multi-Sport, care este disponibil pentru majoritatea clienților DISH Network la 5, 99 USD pe lună.pentru mai multe informații despre NFL RedZone, vizitați www.nfl.com/redzonetv. pentru mai multe informații despre DISH Network, vizitați www.dishnetwork.com.,DISH Network Corporation (NASDAQ: DISH), liderul HD al națiunii, oferă aproximativ 13.610 milioane de clienți de televiziune prin satelit începând cu 30 iunie 2009 cu cea mai înaltă calitate de programare și tehnologie la cea mai bună valoare, inclusiv cel mai mic preț digital la nivel național., Clienții au acces la sute de canale video și audio, cele mai multe canale HD, cele mai Internaționale canale, aplicații TV interactive de ultimă generație și Tehnologie HD și DVR premiată, inclusiv Video 1080p la cerere și DVR ViP(R) 722 HD DVR, alegerea editorilor CNET și PC Magazine.”DISH Network este inclus în indicele Nasdaq-100 (NDX) și este o companie Fortune 250. Vizitați P