Miten Voit Kävellä Pois Vatsa Rasvaa

BY MARC LINDSAY

Kävely ei ehkä ole kaikkein rasittava liikuntamuoto, mutta se on tehokas tapa saada kuntoon ja polttaa rasvaa. Vaikka et voi spot vähentää rasvaa, kävely voi auttaa alentaa yleistä rasvaa (mukaan lukien vatsa rasvaa), joka, vaikka on yksi vaarallisimmista tyyppisiä rasvaa, on myös yksi helpoimmista menettää., Tärkeintä on kuitenkin pysyä johdonmukaisena ja kävellä oikealla sykealueella maksimoidakseen kalorien ja rasvan palamisen.

vatsarasvan kohdentamisessa

laihduttamisessa (mukaan lukien vatsarasva) on kyse siitä, että polttaa enemmän kaloreita kuin kuluttaa. Kun sinulla on terve, tasapainoinen ruokavalio paikallaan ja ovat upping askel laskea johdonmukaisesti, voit alkaa huomata, yleistä laihtuminen. Joillekin vatsa rasvaa voi olla viimeinen alue kehon, jossa huomaat tuloksia, kun taas toisille se on ensimmäinen.,

että sanoi, jotkut menetelmät menettää rasvaa ja leikkaus vyötärön ovat tehokkaampia kuin toiset. Alla on kolme tapaa, voit keskittyä liikuntaa polttaa niin paljon rasvaa kuin mahdollista, jotta saat sopivat ja saavuttamaan laihtuminen maalia.

pyri RASVANPOLTTOVYÖHYKKEELLE

polttamaan mahdollisimman paljon kaloreita ja maksimoimaan painonpudotus, sinun täytyy kävellä oikealla sykemittarialueella. Rasvanpolttovyöhyke on noin 60-70% maksimisykkeestäsi ja polttaa ihmisestä riippuen noin 7-12 kaloria minuutissa., Voit laskea maksimisykkeesi vähentämällä iästä 220. Kerro sitten luku 0,6: lla. Esimerkiksi 30-vuotiaan syke on maksimissaan 190 lyöntiä minuutissa (bpm). Saavuttaa intensiteetti, joka vastaa 60%, pyritään leijumaan noin 114 bpm.

kun liikut tällä rasvanpolttoalueella, pidä mielessä kesto on avain. Koska intensiteetti on matala tai kohtalainen, sinun kannattaa varmista, että harjoitukset ovat tarpeeksi kauan (työ tiesi jopa 45 minuuttia tunnissa), niin elimistö polttaa rasvaa eikä varastoida hiilihydraatteja., Harjoitusten alussa ensin poltetaan sokereita ja varastoituja hiilihydraatteja. Kun nämä ovat loppuneet, elimistö tehostuu rasvanpoltossa, kun treenin kesto kasvaa.

KOKEILE PAASTOSI SYDÄN

Valmiiksi kävely harjoituksia tyhjään mahaan aamulla ennen kuin syöt tai juo mitään, voi myös auttaa opettaa kehoa käyttämään rasvaa energianlähteenä liikuntaa sen sijaan vedota niihin, hiilihydraatteja, olet vain nauttia aamiaista.

taas tavoitteena on kävellä rasvanpolttoalueella vähintään 45 minuutista tuntiin., Kun voit tehdä tämän mukavasti, lisää kestoa niin kauan kuin voit sietää mahdollisimman rasvaa polttaa. Kun saat enemmän kunnossa alat nähdä vyötärön tuloksia etsit.

kokeile tätä näyteharjoitusta: Aloita helpolla 10 minuutin kävelyllä, jolla lämmität lihaksiasi ja pääset irti. Tärkein asettaa, kävellä joko 45 minuuttia zone 2-tai tehdä kaksi sarjaa 22 minuuttia, taukoa, jos tarvitaan, puolivälissä. Voit myös tehdä muutamia harjoituksia, kuten kyykky, lunges tai punnerrusta rikkoa asioita ennen kuin aloitat toinen puoli workout., Kun olet suorittanut 45 minuuttia, lopeta kävely vielä 10 minuuttia helppoa kävelyä jäähtyä.

SEKOITA

Jos sinulla täsmälleen sama harjoitus koko ajan, kehon lopulta sopeutuu ja kalori polttaa on vähemmän merkittävä. Kun haluat tehdä suurin osa liikuntaa rasvaa polttava vyöhyke, jos paino-tappio on ensisijainen huolenaihe, nostaa intensiteetti 1-2 kertaa viikossa voi antaa sinulle ylimääräistä vauhtia.,

Itse asiassa, tämä tutkimus osoittaa, kasvava intensiteetti interval training voi olla jopa tehokkaampaa vähentää ihonalaisen ja vatsaontelon rasvaa kuin alemman intensiteetin liikunta. Pidä mielessä korkeamman intensiteetin liikunta lisää stressiä nivelet ja vaatii paljon toipumista istuntojen välillä välttää vahinkoa, minkä vuoksi enintään kaksi istuntoa viikossa suositellaan.

mukaan lukien pari kovempaa treeniä viikon aikana voi olla myös hyötyä päivistä, jolloin ei ole niin paljon aikaa treenata., Näiden istuntojen, sinun tarvitsee vain noin 30 minuuttia saada joitakin samoja etuja kuin pidempi zone 2 istuntoja.

kokeile tätä näyteharjoitusta: aloita 10 minuutin lämmittelyllä ja lisää vähitellen tahtiasi. Pääjoukko, vuorotellen 2 minuuttia kävelyä maltillisella nopeudella 1 minuutti nopeimmalla kävelyvauhdilla voit sietää. Avaa askeleesi, pumppaa käsiäsi ja nosta sykettäsi niin paljon kuin mahdollista polttaaksesi eniten kaloreita. Vuorottele 2 minuuttia helposti, 1 minuutti kovaa 20 minuuttia. Jäähdytä 10 minuuttia 20 minuutin lohkosi valmistumisen jälkeen., Tehdä tämän harjoituksen vaikeampaa, kokeile kevyt lenkkeily tai käynnissä oman 1 minuutin jaksojen sijaan.