’Ääni’ Valmentaja, Jolla on Eniten Voittoja On Tarkalleen, Kuka, mitä Odottaa

Kun se tulee Ääni valmentajat, siellä on yksi selkeä voittaja. Me sijoittui Ääni valmentajat eniten voittoa, ja jos olet ollut fani NBC: n laulukilpailun viimeiset yhdeksän vuotta, se pitäisi olla selvää, kuka on huipulla.

The Voice sai ensi-iltansa huhtikuussa 2011 tuomareiden Adam Levinen, Blake Sheltonin, CeeLo Greenin ja Christina Aguileran kanssa., Konsepti oli yksinkertainen: Kilpailijat laulavat ja tuomarit, jotka ovat heidän selkänsä vaiheessa, paina punaista nappia, joka olisi spin niiden tuoli noin, jos he, kuten kilpailija ääni. Ja voila! Kilpailija on nyt laulajan tiimissä. Jos useampi valmentaja pyörittää tuoliaan kilpailijalle, kilpailijalla on nyt valta valita, kenen kanssa joukkue haluaa olla. Lopussa The Voicen voittaja ei ole vain kilpailun voittanut kilpailija. Myös tuomari valmensi heidät finaaliin.,

14 tuomarin kanssa The Voicen 18 kauden aikana on ollut paljon voittajia. Ja vaikka emme muista kaikkia heidän nimiään, muistamme valmentajat, jotka olivat useimmiten voittajakehässä. Edessäpäin Rankasimme Äänivalmentajat vähiten suurimpiin voittoihin.

Nick Jonas (Kausi 18 – Hetkellä)

Kuva: Trae Patton/NBC.

– Voitot: 0

Kausi 18 on Nickin ensimmäinen kausi., Jos hän voittaa, kausi tulee olemaan hänen ensimmäinen voitto ja Nick voisi liittyä pieni ryhmä Voice valmentajat (Adam Levine, Kelly Clarkson ja John Legend), jotka pystyivät voittaa heidän ensimmäinen kausi.

Shakira (Kausi 4, 6)

– Voitot: 0

Shakira oli tuomarin Ääni kaksi vuodenaikaa kausi 4-ja season 6, mutta hän ei voinut ottaa kotiin voittaa joko aikaa. Kahdella kaudellaan Shakiralla ei myöskään ollut finaaleissa kilpailijaa. Kauimpana hän ehti olla kaksi laulajaa jaksossa ennen finaalia. Kaikista ei ole Äänivalmentajaksi.,

Miley Cyrus (Kausi 11, 13)

– Voitot: 0

Miley oli kaksi kertaa Ääni tuomari vuodenaikaa 11 ja 13. Hän ei voittanut kumpaakaan kautta, mutta oli lähellä kauden 13: nneksi sijoittuneen Brooke Simpsonin kanssa.

Jennifer Hudson (Kausi 13, 15)

Kuva: Justin Lubin/NBC.

voitot: 0

Hudson oli Äänituomarina kaksi kautta, 13 ja 15, eikä voittanut kumpaakaan., Lähimmäksi hän pääsi kaudella 15, kun hänen kilpakumppaninsa Kennedy Holmes tuli kolmanneksi.

muka joku ceelo Green (Kausi 1 – 3, 5)

voitot: 0

CeeLo oli OG: n Äänituomari ja istui tuolissa neljä kautta. Hän lähti viidennen kauden jälkeen ilman voittoja. CeeLo oli kuitenkin lähellä. Toiseksi sijoittui Juliet Simms toisella kaudella. Hän oli myös lähellä kausi 3 Nicholas, David (joka oli eliminoitu kolmas sija) ja kausi 1 Vicci Martinezin (joka oli lähetetty kotiin neljäs sija.,)

Gwen Stefani (Kauden 7, 9, 12, 17)

– Voitot: 0

Kuten Blake Shelton on tyttöystävä (he tapasivat näyttelyssä kausi 7), Stefani on ollut hänen punainen pyörivä tuoli vuosia, mutta ei ole vielä kotiin voittaa. Hän oli lähellä kauden 17: s Rose Short, joka sijoittui neljänneksi.

Usher (Kausi 4, 6)

Kuva: Trae Patton/NBC.,

– Voittoa: 1

Kaudella 6: Joshua Kaufman

Ennakoi oli vain Ääni tuomari kaksi vuodenaikaa: season 4 eikä season 6. Mutta hän vei kruunun kotiin kerran. ”Joo” – laulaja voitti kauden 6 Joshua Kaufmanin kanssa voittolukemin 50-50. Ei hassumpaa.

Alicia Keys (Kaudella 11 – 12, 14)

Kauden 12: Chris Blue

Alicia oli vain Ääni tuomari kolme vuodenaikaa. Mutta hän voitti kerran toisella tuotantokaudellaan sarjan 12. tuotantokauden Chris Bluen kanssa., Hän jätti sarjan kauden 14 jälkeen.

Pharrell Williams (Kausi 7 – 10)

Kuva; Trae Patton/NBC.

Kaudella 8: Sawyer Fredericksin

Pharrell istui punainen pyörivä tuoli neljä vuodenaikaa, ja voitti kerran: kausi 8 Sawyer Fredericksin. Prosentti ei silti ole huono niin lyhytkestoiselle tuomarille.

John Legend (Kausi 16 – Hetkellä)

Kauden 16: Maelyn Jarmon

John ei ole ollut Voice-tuomari kovin kauan, mutta hän pystyi voittamaan hänen ensimmäinen kausi kanssa kauden 16 on Maelyn Jarmon. Kuten fanit saattavat muistaa, kauden 16 Voice-finaali aiheutti myös tappelun Johnin ja hänen vaimonsa Chrissy Teigenin välillä. Lyhyesti sanottuna John kutsui tuomaritoverinsa Blake Sheltonin, Gwen Stefanin ja Kelly Clarksonin illalliselle kotiinsa, mutta ei kertonut vaimolleen, että kyseessä oli finaali. Odotetusti hän oli vihainen.,

Christina Aguilera (Kauden 1 – 3, 5, 8, 10)

Kauden 10: Alisan Porter

Christina oli yksi neljästä OG Voice-tuomarit, mutta se ei ollut, kunnes kausi 10, että hän voitti ensimmäistä kertaa Alisan Porter. Hän oli ollut finaalissa pari kertaa, mutta kausi 10 oli hänen ensimmäinen (ja ainoa) voitto, sillä se oli myös hänen viimeinen kausi.

Kelly Clarkson (Kausi 14 – Nykyinen)

Wins: 3

Kelly saattaa olla uusi tulokas The Voice scenelle, mutta hän on todistanut kerta toisensa jälkeen, ettei häntä kannata aliarvioida. Koska hän alkoi tuomari kaudella 14 vuonna 2018, Kelly on voittanut kolme kertaa Minta Cartelli (kausi 14), Chevel Paimen (kausi 15) ja Jake Viheltää (kauden 17.) Ei vain pystynyt Kelly voittaa hänen ensimmäinen kausi,mutta hän on voittanut kolme kertaa hänen viisi vuodenaikaa show.

Adam Levine (Kausi 1 – 16)

– Voittoa: 3

Kun Adam ei ole kaikkein voittaa Voice-tuomarit, hän ei pidä kirjaa, koska aikojen ensimmäinen voittaja näyttelyssä. Hän voitti Javier Colonin kanssa kauden 1. Sittemmin hän on ollut kaksi voittajaa: Tessanne Chin (kausi 5) ja Jordan Smith (kausi 9.) 16 tuotantokauden jälkeen Adam lähti vuonna 2019. Hänet muistetaan kuitenkin ikuisesti yhtenä harvoista tuomareista, jotka antavat seuraavalle valmentajalle juoksun rahoilleen.

Blake Shelton (Kausi 1 – Hetkellä)

– Voittoa: 6.

Ne, jotka ovat seuranneet Ääni viimeisten yhdeksän vuoden aikana tietää, että Blake on voimaksi kanssa. 18 tuotantokaudellaan hän on voittanut kuusi (!!!) kertaa: kausi 2 (Jermaine Paul), kausi 3 (Cassadee Pope), kausi 4 (Danielle Bradbery), kausi 7 (Craig Wayne Boyd), kausi 11 (Sundance Pää) ja kauden 13 (Chloe Kohanski.) Blake on kaksinkertainen, mitä muut Voice valmentajat ovat kannalta voittoa, ja ainoastaan OG vielä tuomarin show, hän def on enemmän kokemusta kuin kukaan muu punainen pyörivä tuoli., Hän ei kuitenkaan ole voittanut viiteen vuoteen, joten ehkä on toisen valmentajan (Kelly?) ottamaan kruununsa.

tehtävämme STYLECASTERISSA on tuoda tyyliä ihmisille, ja meillä on vain tuotteita, joista uskomme sinun rakastavan yhtä paljon kuin me. Huomaa, että jos ostat jotain, klikkaamalla linkkiä sisällä tämän tarinan, voimme saada pienen provision myynnistä ja vähittäiskauppias voi saada tiettyjä tarkastettavissa tiedot kirjanpitoa varten.