Navigate DISH Newsroom (Čeština)

ENGLEWOOD, Colo.– DISH Network Corporation (Nasdaq: DISH) a NFL Network dnes oznámila, že „NFL RedZone“ – nový kanál ze sítě NFL – bude k dispozici na DISH Network počínaje první neděli NFL pravidelné sezóny, září. 13.

NFL RedZone, produkoval NFL Network, biče kolem každé NFL hry v neděli odpoledne přináší přistání a nejvíce vzrušující okamžiky žít a ve vysokém rozlišení. Když se tým dostane do 20-yardové linie, známé jako „červená zóna“, fanoušci vidí rozhodující hry, jak k nim dochází., Kanál udržuje fanoušky up-to-date v reálném čase, přechod ze hry do hry s živými vzhledy, upozorní a šanci vidět každou důležitou hru.

„NFL RedZone je nejvíce vzrušující věc, která se stala fotbalu od vysokého rozlišení,“ řekl Ira Bahr, hlavní marketingový ředitel pro DISH Network. „Neexistuje lepší způsob, jak odstartovat sezónu NFL 2009, než změnou způsobu, jakým Amerika sleduje fotbal, a DISH Network s potěšením nabízí spotřebitelům příležitost chytit každý touchdown a největší hry, jak k nim dojde.,“

„fanoušci s DISH Network mají nyní možnost vidět důležité hry z NFL her, jak k nim dochází v neděli odpoledne s naším novým kanálem NFL RedZone,“ řekl Kim Williams, hlavní operační důstojník pro NFL Network. „Jsme nadšeni, že oznamujeme tuto dohodu s DISH Network, která poskytuje fanouškům vzrušující nový kanál produkovaný sítí NFL, který doplňuje živé vysílání her NFL.“

od září. 13, NFL RedZone poskytuje živé akce a real-time upozorní z 1:00 pm.E. T. a 4:00 pm. E. T. hry., Host Scott Hanson přináší divákům v reálném čase bodování a fantasy aktualizace z nového state-of-the-art NFL RedZone studio v sídle NFL Network v Los Angeles.

NFL RedZone je vysílán jak ve vysokém rozlišení, tak ve standardním rozlišení na DISH Network Ch. 155 jako součást balíčku Multi-Sport, který je k dispozici většině zákazníků DISH Network na $5.99 za měsíc.

pro více informací o NFL RedZone, návštěva www.nfl.com/redzonetv. další informace o síti DISH naleznete na adrese www.dishnetwork.com.,

DISH Network.

DISH Network Corporation (NASDAQ: POKRM), národ je HD vůdce, poskytuje přibližně 13.610 milionů satelitní TV zákazníků k 30. červnu 2009 s nejvyšší kvalitou programování a technologie na nejlepší hodnotu, včetně nejnižší all-digitální cena na celostátní úrovni., Zákazníci mají přístup k stovky video a audio kanály, nejvíce HD kanálů, nejvíce mezinárodními programy, state-of-the-art interaktivní TELEVIZNÍ aplikace, a cena-vyhrávat HD a DVR technologie včetně 1080p Video na Vyžádání a ViP(R) 722 HD DVR, CNET a PC Magazine „Editors‘ Choice.“DISH Network je součástí indexu Nasdaq-100 (NDX) a je společností Fortune 250. Navštivte p